STORE_TELEPHONE_CUSTSERVICE
Количката Ви е празна.
КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

SHOP_NOW
КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

SHOP_NOW

MOSER Li+Pro 1884-0050, Професионална машинка за подстригване, комбинирана на ток и акумулаторни батерии MOSER Li+Pro 1884-0050 Мозер Германия, Безплатна доставка в България!

343.90лв.Добави в количката:

  • Модел: 1884-0050
  • Произведено от: MOSER Germany (Мозер Германия)


Професионална машинка за подстригване, особенно подходяща за мъжко подстригване

Произведена от Мозер - Германия, машинката се отличава от по - старите модели със ергономичен и много красив вънщен вид, подобрено рязане на ножчетата и усилени батерии.

Машинката може да бъде използвана както на ток, така и на батерии издържащи до 75 мин. постоянна работа със зареждане от около 45 мин.

Комплекта съдържа :

- Машинка
- 6 гребена 3,6,9,12,18,25 мм
- Зареждаща стойка
- Четка за почистване
- Масло за смазване
- Тегло 265 гр.

Пълна гаранция от 2 / две / години

Производител: Мозер - Германия (Moser - Germany)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна

MOSER ® Germany, е известна в цял свят марка специализирана в производството на професионални електрически уреди за фризьорско обурудване

Машинките за подстригване произведени от МОЗЕР Германия са изключително познати и използвани от професионалните фризьори в целия свят

Днес повече от половин век след своето създаване, продуктите на МОЗЕР отговарят на всички международни стандарти за качество на продуктите, функционалност, безупречна работа и безопастност.
Постоянното усъвършенстване и внедряване на най-новите научни постижения, допринасят за разрастването и все по-голямо търсене на продуктите носещи марката MOSER Germany

Производство на фризьорските инструменти се усъществява в Германия в област Шварцвалд и може да се похвали с най-съвременните лаборатории и производствени мощности. Всички инструменти MOSER ® се произвеждат в Германия. Внедрената система за управление на качеството, сертифицирани в съответствие с DIN EN ISO 9001, осигурява непрекъснат мониторинг и контрол на изключителното качество на продуктите носещи марката МОЗЕР Германия.


Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...