TagLine Here
Количката Ви е празна.
КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

SHOP_NOW
КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

SHOP_NOW

Смазка -" Ballistol" - 200 мл. Произведен в Германия


12.00лв.Добави в количката:

  • Модел: BALLISTOL - 100
  • Произведено от: Umarex - Germany (Умарекс)


Ballistol - Предпазва, поддържа, смазва. 100 мл.

Оръжие: Ballistol образува защитен филм върху метала и спира корозията. Почиства и смазва. Разтваря отлаганията от барут, олово, мед и цинк. Не засъхва и прониква и между най-фините части. Разтваря стари отлагания и останки и неподходяща смазка. Ballistol почиства, подържа и запазва.

Коли: Ballistol подържа части от алуминий и хром, гумени продукти и синтетични материали. Почиства и предпазва. Идеална за подръжка на купето. Спира скърцането на пантите, предпазва ключалките от замръзване и гумата от залепване през зимата. Подходяща за велосипеди и мотоциклети.

Кожени изделия: Ballistol прави сухата и твърда кожа мека и гъвкава, като и предпазва от вода и влага. Импрегнира, дизенфикцира и предава копринен блясък на кожата. Перфектна е за мебели, обувки, седла и кожени дрехи. Не е подходяща за велур. Светлата кожа може да потъмнее леко при употреба.

Домакинства: Ballistol раздвижва трудно подвижни ключалки и затегнати панти. Почиства и предпазва алуминиеви и висококачествени повърхности, както и дървени и синтетични материали. Предпазва, дезинфекцира и осигурява дълготрайна защита от ръжда. Възстановява дървесината на врати и шкафове и придава копринен блясък. Отстранява петната оставени от вода.

Градина: Ballistol не замърсява околната среда. Удобна за подръжка на градински инструменти, косачки, ножици, макари и др. Ballistol е екологично чиста смазка.

Индустрия: Ballistol се използва за поддръжката на всякакъв вид машини и уреди, дори в хранително вкусовата промишленост. Най-вече за прецизни инструменти и уреди, като кантари и везни. Изключително подходяща за чувствителни стоманени и железни повърхости. Неутрализира контакта от голи ръце и дезинфекцира.

Нежен към кожата и към околната среда.

Произведен в Германия


Информация за доставка:

При покупка на продукти на стойност над 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...