STORE_TELEPHONE_CUSTSERVICE
Количката Ви е празна.
КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

SHOP_NOW
КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

SHOP_NOW

Соли за крака с розмарин, Gehwol - Germany - 25 222

14.80лв.Добави в количката:

  • Модел: 25 222
  • Произведено от: Gehwol - Germany (Гевол)


Соли за крака с розмарин, Гевол - Германия

Възобновяваща и регенирираща баня с розмарин.

Почиства, освежава и съживява кожата на краката. При третиране на краката със солите за вана Гевол, кожата е грижливо почистена, стимулира се кръвообръщението и кожата се заздравява. Успокояващте вещества се абсорбират дълбоко в кожата и преустановяват прекомерното изпотяване и мазолите по краката.

Подходяща както за краката, така и за цялостна вана. Редовната употреба предпазва от гъбички. По време на банята се усеща меката и нежна миризма на розмарин, Лекото масажиране във водата ускорява успокояващия ефект.

Предлагани размери: 10 бр. пакетчета по 25гр


Производител: Гевол - Германия (Gehwol - Germany)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над 85 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Качествените продукти произведени от немската фирма ГЕВОЛ / GEHWOL са познати и високо ценени в целият свят от клиентите които ценят качествените продукти за лична хигиена.

Цялостните решения на GEHWOL свързани с всички области на грижа за краката, внимателното сливане на модерните технологии и същевременно изпитаните във времето ефикасни методи за подобряване на най-различни проблеми с кожата по краката, правят продуктите толкова високо ценени и търсени от клиентите.

Грижа за краката с традиция и переспектива, днес Eduard Gerlach GmbH / GEHWOL създадена през 1978 г. е работодател на над 170 свои служители, които с гордост и себеотдаване допринасят за просперитета на ГЕВОЛ Германия.