TagLine Here
Количката Ви е празна.
КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

SHOP_NOW
КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

SHOP_NOW

PUMA Solingen 312609. Класически Ловен или туристически нож изработен от неръждаема стомана, модел: AISI 420, размер на острието: 9.5 см, общ размер: 20 см, Пума Солинген Германия, Безплатна доставка в България!

105.00лв.Добави в количката:

  • Модел: 312609
  • Произведено от: PUMA - Solingen (Пума Солинген)


Класически Ловен нож, ножът е подходящ и за всички дейности сред природата, изработен е от неръждаема стомана, модел: AISI 420 и е с дървена ръкохватка.

Технически данни:

Размер на острието: 9.5 см, Размер на ръкохватката: 10.5 см, Общ размер: 20 см., Стомана модел: AISI 420.

Ножът е оборудван с кания от естествена кожа, Производител: Пума Солинген, Германия (PUMA - Solingen, Germany)

PUMA SOLINGEN е една от най-старите и известни марки, които са направили SOLINGEN известен като "Klingenstadt" (градът на остриетата).

PUMA Werk Lauterjung i Sohn е основана през 1769 година.

Днес, точно както преди 240 години, се произвеждат ножове и прибори за хранене в началото ръчно изработени под марката PUMA СОЛИНГЕН.

В наши дни съчетанието на традиционните занаятчийски практики с модерни производствени техники правят продуктите на PUMA SOLINGEN предпочитан и изискан избор на хората които предпочитат качеството пред масовите некачествени остриета.

Широката Гама от продукти, създадени от марката PUMA SOLINGEN e запазен знак за качество, дизайн и функционалност, особено що се отнася за класическите ножове ръчно производство.

Асортиментът произвеждан от ПУМА СОЛИНГЕН се простира от сгъваеми, несгъваеми ножове, класически ловни ножове или за почти всички дейности на открито, туристически и къмпинг ножове.