TagLine Here
Количката Ви е празна.
КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

SHOP_NOW
КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

SHOP_NOW

JAGUAR SOLINGEN CM 2000 / 85601, Професионална машинка за подстригване с фиксирани обороти, Ягуар Солинген, Германия CM 2000 / 85601, Безплатна доставка в България!

185.00лв.Добави в количката:

  • Модел: 85601
  • Произведено от: Ягуар - Солинген (Jaguar)


Професионална машинка за подстригване, произведена от "Jaguar - Solingen", Германия.

Машинката работи само на ток - постоянно захранване от 220 волта.

Изключително надеждна и здрава машинка, стоманени - хромирани ножове със стандартна широчина от 46мм, включени в комплекта 6 броя гребени за различни дължини на рязане: 3, 6, 9, 12, 19 и 25мм, масло за смазване и четка за почистване.Машинката е със фабрично настроени обороти/ фиксирани /, което е много - голямо нейно предимство.

Мощността от 10 вата, фиксираните обороти и ножовете изработени в Германия, са гаранция за безупречна работа.

Гаранция : 2 год. / Гарантирано поддържане на сервизна база и резервни части /


Производител: Ягуар - Солинген, Германия ( Jaguar - Solingen, Germany )

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

ЯГУАР СОЛИНГЕН ГЕРМАНИЯ(JAGUAR SOLINGEN GERMANY)

През 1932 г. Курт Шмид основава фабрика за стоманени изделия в Солинген, град който е известен предимно с производството на прибори за хранене и ножове. Продуктите произведени от JAGUAR SOLINGEN са представени за първи път като марка за фризьорски ножици в края на шейсетте години на миналия век и за кратко време превръщат името на компанията в символ за качество.

Днес вече фабрика с международни успехи, специализирана в производството на фризьорски ножици.

ЯГУАР СОЛИНГЕН е пример за подражание, отлично качество на своите продукти, модерен и съвременен дизайн, постоянното усъвършенстване и напредък.

JAGUAR Solingen работи усилено за развитието и постоянното внедряване на най-новите технологии и иновации касаещо производството на фризьорски ножици. Jaguar СОЛИНГЕН предлага и професионален висок клас от четки и гребени за коса и професионални електрически уреди, машинки за подстригване, сешоари и преси за коса.

Развитието на Ягуар Солинген е стигнало до представянето на продуктите на фабриката в 80 страни по целия свят, като едно от най-големите постижения е стъпването на Японския пазар, пазар наситен традиционно със силни Японски производители.