TagLine Here
Количката Ви е празна.
КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

SHOP_NOW
КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

SHOP_NOW

Opinel "Alpine", Калъф за ножове "Опинел", изработен от естествена кожа - кафява, калъфът е подходящ за ножове с номера: Opinel № 7,8 и 9 и ножове за филетиране "Slim" с номера №8 и №10, Опинел Франция "Alpine"

26.00лв.Добави в количката:

  • Модел: 002178
  • Произведено от: Opinel - France (Опинел)


Висококачествен калъф за ножове, изработен от естествена кожа с кафяв цвят, калъфът е подходящ за ножове "Опинел" с номера: Opinel № 7,8 и 9 и ножове за филетиране "Opinel Slim" с номера №8 и №10.

Калъфът е подходящ и за други марки ножове с общ размер в сгънато положение до: 12 см, и широчина до: 2.9 см. и е подходящ за носене на колан

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Качествените и практични ножове OPINEL FRANCE e със 120 годишна история и са символ на френската култура, бит и начин на живот.
Първият нож с марката OPINEL е конструиран и създаден през 1890 г. от Жозеф Опинел, тогава е едва 18 годишен работещ във фамилната работилница за изработка на сечива и режещи инструменти.

НОЖЪТ ОПИНЕЛ ФРАНЦИЯ бързо печели почитатели и популярност сред местните фермери, скотовъдци, лозари със своята простота, олекотеност, здравина, удобство и качество.

Популярноста на НОЖОВЕТЕ ОПИНЕЛ скоро напуска пределите на Франция и провинция Савой.

През 1985 г. музеят „Виктория и Албърт” в Лондон избира френската марка ножове ОПИНЕЛ за част от изложба в чест на „100-те най-красиви продукта в света”, заедно с Porsche 911 и часовника Rolex.
Ножът OPINEL е избран за един от 999-те най-добри дизайна в света и е бил изложен в Музея на модерното изкуство в Ню Йорк като дизайн-шедьовър, символ за качество, практичност и функционалност.