TagLine Here
Количката Ви е празна.
КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

SHOP_NOW
КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

SHOP_NOW

Opinel No7 " COLORAMA " Stainless Steel Blade (12c27 Sandvik), Сгъваем джобен нож с дървена дръжка - "Бук", размер на острието: 7 см., Опинел Инокс Франция No 7

23.00лв.Добави в количката:

  • Модел: 002206
  • Произведено от: Opinel - France (Опинел)


Традиционни френски джобни ножове, "ОПИНЕЛ", известната в цял свят марка, символ за качество, практичност и функционалност.

Тези ножове са изработени от неръждаема стомана със съдържание в стоманата на не по - малко от 13 % хром, притежават Иноксово покритие.

Дръжките са изработено от дърво /Бук/, и прилягат перфектно в ръката, напълно подходящи и практични ножове, за ежедневно носене, планина и гора.

Просто за Вас остава да изберете подходящ размер, който най-добре би ви паснал.

Номера на ножа съответства на размера на острието.

РАЗМЕР НА ОСТРИЕТО - 7.0 СМ. РАЗМЕР НА ДРЪЖКАТА - 8.0 СМ. Производител: Опинел - Франция (Opinel - France)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Качествените и практични ножове OPINEL FRANCE e със 120 годишна история и са символ на френската култура, бит и начин на живот.
Първият нож с марката OPINEL е конструиран и създаден през 1890 г. от Жозеф Опинел, тогава е едва 18 годишен работещ във фамилната работилница за изработка на сечива и режещи инструменти.

НОЖЪТ ОПИНЕЛ ФРАНЦИЯ бързо печели почитатели и популярност сред местните фермери, скотовъдци, лозари със своята простота, олекотеност, здравина, удобство и качество.

Популярноста на НОЖОВЕТЕ ОПИНЕЛ скоро напуска пределите на Франция и провинция Савой.

През 1985 г. музеят „Виктория и Албърт” в Лондон избира френската марка ножове ОПИНЕЛ за част от изложба в чест на „100-те най-красиви продукта в света”, заедно с Porsche 911 и часовника Rolex.
Ножът OPINEL е избран за един от 999-те най-добри дизайна в света и е бил изложен в Музея на модерното изкуство в Ню Йорк като дизайн-шедьовър, символ за качество, практичност и функционалност.