STORE_TELEPHONE_CUSTSERVICE
Количката Ви е празна.
КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

SHOP_NOW
КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

SHOP_NOW

"Southern Cross" Russian hunting knives "Бер"N690", Класически ловен и туристически нож, изработен от стомана "N690" - HRC 60, подходящ за къмпинг и туризъм, размер на острието: 13 см., "Южен Кръст" Русия "Бер"N690", Безплатна доставка в България!

320.00лв.Добави в количката:

  • Модел: 167.5203
  • Произведено от: RUSSIAN KNIVES


Изключително качествен, класически ловен или туристически нож, ножът е изработен от стомана "N690" с фиксирано острие и фултанг конструкция, подходящ за лов и туризъм.

Ловен нож произведен в Русия, удобно прилягащ в ръката нож от стомана "N690", подходящ за дране, ергономична дървена дръжка, изработена от кора на Карелска Бреза, кания от черна естествена кожа.

Технически данни:

Дължина на острието: 13.0 см., Дължина на дръжката: 12.0 см, Дебелина: 4 мм. Обща дължина: 25 см, Широчина на острието: 33 мм.

Материал на острието: стомана "N690", Твърдост на острието: HRC 60

Ножът е с черен цвят на канията! Всеки нож е придружен със сертификат за качество и автентичност!

Кания: естествена кожа, Материал на дръжката: кора на Карелска Бреза

Производител: Русия

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Стоманата N690 е стомана легирана с Кобалт, този вид стомана е производство на австрийската корпорация Böhler-Uddeholm. Добавянето на Кобалт прави единна структурата на стоманата и допринася за тази уникална технология в надлъжна и напречна посока.
Сплавта има отлични режещи свойства, стоманата N690 приблизително съответства на японската стомана "VG-10", но съдържа повече Молибден и Хром.
Стоманата N690 е с много висока устойчивост на корозия и има способност да бъде закалявана до 60 HRC.

Свойствата на стоманата "N690" много често се препоръчва за тактически ножове, които изискват не само стабилен край, но и способност да издържат на удар и странично натоварване.
Стоманата "N690" се използва от много европейски производители на ножове, включително и "Boker" и "Spyderco", също така и при някои от моделите "Benchmade" и почти всички ножове "Extrema Ratio".