TagLine Here
Количката Ви е празна.
КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

SHOP_NOW
КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

SHOP_NOW

Mora Knives Straight Boning Knife, Професионален нож за рязане на месо, транжиране или обща употреба в кухнята, изработен от неръждаема шведска стомана, размер на острието: 17 см., обща дължина: 29.5 см., Mora Knives

44.00лв.Добави в количката:

  • Модел: 1040SP/2001/
  • Произведено от: Mora - Knives (Мора)


Универсален нож произведен от Шведската фирма "Мора"

Професионален нож за майстори транжористи, магазини за месо или просто за хора които желаят професионални резултати във своята кухня.

Произведен от Шведска неръждаема стомана "Sandvik 12C27" - Твърдост: 58 RC, този нож е подходящ за рязане на месо, накълцване или общо използване.

Размер на острието: 17.0 см., Размер на дръжката: 12.0 см., Цялостна дължина: 29.0 см.

Дръжката /син цвят/ е изработена от хигиенична материя която не позволява приплъзване.

Производител: Мора - Швеция (Mora - Sweden)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Ножове МОРА, това е известната в цял свят марка ножове произведени в град МОРА Швеция

След като дълги години тези прекрасни като качество и опростени като дизайн ножове са използвани предимно в Скандинавките страни, днес те са символ и пример за качество, издръжливост и функционалност в своя клас работни и ежедневни ножове с общо предназначение.

Ножовете МОРА, са широко разпостранени и използвани като надеждни инструменти в строителството, индустрията, и ножове с общо предназначение.

Повечето модели Мора са сходни по външен вид с тези на Финландския производител PUUKKO, който заедно с Мора от десетилетия развиват и усъвършенстват Скандинавската традиция в производството на ножове.

Острието на всеки нож Мора е изковано от три пласта стомана, като резултатът е острие с изключително висока издръжливост и качество, отличен работен инструмент запазващ много дълго време своята острота.

Днес ножовете МОРА се произвеждат основно от два типа стомана: Класически ножове от неръждаема стомана 12C27 и ножове от Въглеродна стомана UHB-20С произведена от МОРА Швеция.


Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...