TagLine Here
Количката Ви е празна.
КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

SHOP_NOW
КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

SHOP_NOW

MORA Knives "Classic 2096", Къмпинг и Туристически нож подходящ и за обща ежедневна употреба, ножът е с дървена дръжка и е изработен от Високовъглеродна стомана, размер на острието: 11.0 см., Мора Швеция Продадено 
  • Модел: L2096
  • Произведено от: Mora - Knives (Мора)


Къмпинг и Туристически нож подходящ и за обща ежедневна употреба, класическият нож MORA е с единичен предпазител за пръстите и има изключително голямо приложение в индустрията и ежедневието.

Ръкохватката на ножа е изработена от бреза, Режеща част е изработена от Високо-въглеродна стомана.

Дължина на острието: 11.0 см. Дължина на дръжката: 9.0 см. Обща дължина: 20.0 см, Пластмасова кания.

Производител: Мора - Швеция (Mora - Sweden)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Ножове МОРА, това е известната в цял свят марка ножове произведени в град МОРА Швеция

След като дълги години тези прекрасни като качество и опростени като дизайн ножове са използвани

предимно в Скандинавките страни, днес те са символ и пример за качество, издръжливост и функционалност в своя клас работни и ежедневни ножове с общо предназначение.

Ножовете МОРА, са широко разпостранени и използвани като надеждни инструменти в строителството, индустрията, и ножове с общо предназначение.

Повечето модели Мора са сходни по външен вид с тези на Финландския производител PUUKKO, който заедно с Мора от десетилетия развиват и усъвършенстват Скандинавската традиция в производството на ножове.

Острието на всеки нож Мора е изковано от три пласта стомана, като резултатът е острие с изключително висока издръжливост и качество, отличен работен инструмент запазващ много дълго време своята острота.

Днес ножовете МОРА се произвеждат основно от два типа стомана: Класически ножове от неръждаема стомана 12C27 и ножове от Въглеродна стомана UHB-20С произведена от МОРА Швеция.