TagLine Here
Количката Ви е празна.
КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

SHOP_NOW
КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

SHOP_NOW

Herbertz Solingen "TOP-Collection", Тактически нож с усилено острие, подходящ за къмпинг и туризъм, размер на острието: 13.0 см., Хербертс Солинген, Германия, Безплатна доставка в България!

128.00лв.Добави в количката:

  • Модел: 525712
  • Произведено от: Herbertz - Solingen (Хербертс)


Тактически-Боен нож с усилено острие, от серията Солинген TOP-Collection, специално разработен за служителите на реда, армията и охранителите.

Ножът е изработен от неръждаема стомана марка AISI-420, подсилена с Титаново покритие.

Дръжката е изработена от полимер G-10, състоящ се от ламинирани синтетични нишки с висока гъстота на разположението, ножът се предлага с кания от естествена кожа

Дължина на острието: 13 см, Дължина на дръжката: 12.5 см, Обща дължина: 25.5см

Стомана: AISI 420, Тегло: 250 гр., Кания: Кожа

Производител: Хербертс - Солинген, Германия (Herbertz - Solingen, Germany)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Марката Herbertz SOLINGEN е основана от Cutler Carl Julius Herbertz през далечната 1868 година в СОЛИНГЕН ГЕРМАНИЯ.

Наследявана от поколение на поколение в момента управляващият директор Hartkopf е пето поколение от семейната фамилия който управлява компанията.

Благодарение на успешната стратегия на покойния старши партньор Klaus Hartkopf, по-специално да се търси и развива сътрудничеството с големите ножарски марки от цял свят, което значително ускорява растежа на Herbertz SOLINGEN.

Днес Herbertz SOLINGEN е един от лидерите на пазара в Европа с много развита дистрибуторска дейност, правилно ориентирана към изискванията на клиентите.

Herbertz SOLINGEN е дистрибутор на едни от най-големите и известни марки ножове като: PUMA SOLINGEN, HARTKOPF - MESSER SOLINGEN, EICKHORN SOLINGEN, BUCK USA, OPINEL FRANCE, GERBER USA, COLD STEEL, KERSHAW USA, WENGER, FOX ITALY, NIETO SPAIN, MORA SWEDEN, MARTTIINI FINLAND и много други.