STORE_TELEPHONE_CUSTSERVICE
Количката Ви е празна.
КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

SHOP_NOW
КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

SHOP_NOW

Fischer Bargoin American-Style Butcher's Saw 47cm with white, ergonomic handle, Професионален месарски трион, трионът е подходящ за рязане на месо и кости, Фишер Франция, Безплатна доставка в България!

119.50лв. Продадено 
  • Модел: 13320
  • Произведено от: Fischer Bargoin


Професионален трион за рязане на месо и кости, качествен и много полезен професионален инструмент, произведен от един от световните лидели в производството на месарски инструменти Фишер Франция

Технически данни:

Обща дължина на инструмента: 61 см, Дължина на ножовката: 47 см, ергономична рамка от неръждаема стомана.

Производител: Фишер Франция (Fischer Bargoin)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над 85 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Професионалните месари често трябва да се справят с огромни парчета месо, които не могат да отрежат с обикновенните месарарски ножове. За тези ситуации те използват месарски триони, които са чудесни за рязане на големи парчета месо и кости, преди да бъдат обезкостени.

Професионалният месарски трион FISCHER в Американски стил е професионален инструмент с високо качество, който ще улесни вашата работата. Това е мощен инструмент с рамка от неръждаема стомана, която гарантира здравина и издръжливост.

Този професионален трион е снабден с острие от висококачествена шведска стомана. Острието е с дължина 47 сантиметра и може лесно да се подменя, когато е необходимо. Трионът има изключително остри зъби, които осигуряват изключителна ефективност на рязане.

Една от основните характеристики на този американски стил е неговата дръжка. Дизайнът на тази дръжка е изключително ергономичен, което ви позволява да използвате триона комфортно, независимо от това в коя позиция го държите. Той е бял и е фиксиран с нитове.

FISCHER има повече от 150 години опит в производството на кухненски инструменти с високо качество както за професионални, така и за хоби готвачи. Това е френска марка, базирана в град Тиерс, но популярността и високата му репутация се разпространяват в целия свят.Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...