TagLine Here
Количката Ви е празна.
КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

SHOP_NOW
КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

SHOP_NOW

Mora boning and filleting fish Knife, Професионален нож за обезкостяване и филетиране на риба с полу-гъвкаво острие, изработен от неръждаема шведска стомана, размер на острието: 13.5 см., обща дължина: 26.5 см., Mora Knives

65.00лв.Добави в количката:

  • Модел: 14235
  • Произведено от: Mora - Knives (Мора)


Професионален месарски нож, подходящ за обезкостяване и транжиране, ножът е произведен от Шведската фирма Мора.

Ножът е подходящ както за професионална, така и за домашна употреба.

Произведен от Шведска неръждаема стомана "Sandvik 12C27" - Твърдост: 58 RC, този нож е подходящ за обезкостяване или общо използване в кухнята.

Размер на острието: 13.5 см., Размер на дръжката: 13.0 см., Обща дължина: 26.5 см., Дръжката е изработена от хигиеничен полимер и не позволява приплъзване.

Производител: Мора - Швеция (Mora - Sweden)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Ножове МОРА, това е известната в цял свят марка ножове произведени в град МОРА Швеция

След като дълги години тези прекрасни като качество и опростени като дизайн ножове са използвани предимно в Скандинавките страни, днес те са символ и пример за качество, издръжливост и функционалност в своя клас работни и ежедневни ножове с общо предназначение.

Ножовете МОРА, са широко разпостранени и използвани като надеждни инструменти в строителството, индустрията, и ножове с общо предназначение.

Повечето модели Мора са сходни по външен вид с тези на Финландския производител PUUKKO, който заедно с Мора от десетилетия развиват и усъвършенстват Скандинавската традиция в производството на ножове.

Острието на всеки нож Мора е изковано от три пласта стомана, като резултатът е острие с изключително висока издръжливост и качество, отличен работен инструмент запазващ много дълго време своята острота.

Днес ножовете МОРА се произвеждат основно от два типа стомана: Класически ножове от неръждаема стомана 12C27 и ножове от Въглеродна стомана UHB-20С произведена от МОРА Швеция.