TagLine Here
Количката Ви е празна.
КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

SHOP_NOW
КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

SHOP_NOW

Carl Schmidt i Sohn Solingen Universal knife in gift box, Домакински нож за универсална кухненска употреба, изработен от неръждаема, горещо-кована стомана, размер на острието: 13.0 см., Карл Шмид и Син Солинген Германия

32.00лв.Добави в количката:

  • Модел: 003074
  • Произведено от: Carl Schmidt i Sohn - Solingen


Кухненски нож за универсална употреба, плодове и зеленчуци, подходящ и за тяхното белене, ножът е изработен от горещо-кована, неръждаема стомана и е със стабилна нитована с три нита удароустойчива дръжка.

Технически данни:

Размер на острието: 13.0 см. Размер на дръжката: 11.0 см.

Ножът е опакован в индивидуална кутия и е подходящ за подарък!

Информация за доставка:

При покупка на продукти на стойност над 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Carl Schmidt Sohn GmbH Solingen е немска компания в град Солинген, Германия. Компанията е основана през 1829 г. и произвежда кухненски ножове и прибори за хранене.

През годините продуктовите категории се разширяват допълнително и днес марката на Carl Schmidt Sohn Solingen е символ на качество, иновативен и модерен дизайн и практичност на приемливи цени.

Като част от дългосрочната стратегия за управление решена по време на 90-те години се въведе марката CS-KOCHSYSTEME която бързо се разраства в световен мащаб.

Carl Schmidt Sohn GmbH Solingen е фокусиран върху стойностните прибори за хранене, съдове за готвене и печене, които напълно отговарят на нуждите на семействата и се открояват на пазара.

Carl Schmidt Sohn GmbH Solingen предлага своите продукти на външните пазари в продължение на много години и има чуждестранни клонове на всички континенти.


Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...