TagLine Here
Количката Ви е празна.
КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

SHOP_NOW
КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

SHOP_NOW

WÜSTHOF Solingen 4066-10, Кухненски нож с прав връх, ножът е подходящ за белене или обща употреба в кухнята, изработен е от горещо-кована неръждаема стомана и е с пластмасова черна дръжка с три нита, Размер на острието: 10 см. Вюстхоф Солинген

140.00лв.Добави в количката:

  • Модел: 4066-10
  • Произведено от: Wusthof - Solingen - Germany


Кухненски нож с прав връх, ножът е подходящ за плодове, зеленчуци, беленето им или обща употреба в кухнята.

Технически данни:

Размер на острието: 10 см., Размер на ръкохватката: 10 см. Общ размер: 20 см. Ножът е изработен от горещо-кована неръждаема стомана и е с пластмасова черна дръжка с три нита.

Производител: Вюстхоф - Солинген, Германия (Wusthof, Solingen - Germany)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Ножовeте произведени от Вюстхоф - Солинген имат дългогодишна традиция, датираща от 1814 год. Тези ножове са произведени чрез използването на най-новата лазерна технология за производство на кухненски инструменти. Изработени са от цяла отливка, обогатена с въглерод стомана. Уникалният процес на производство с повече от 40 различни действия осигурява максималната здравина, сигурност, баланс и полировка на артикулите, които се произвеждат. Ножовете Вюстхоф са с лазерно контролирани и тествани ръбове.

Съвет относно Вашите Вюстхоф ножове:

Ние от Solingen-Burgas.com, препоръчваме, желателно е след употреба ножът да бъде измит с хладка вода и мека гъба, след което ножовете трябва да се подсушат, което гарантира тяхната употреба цял живот. Уважаеми клиенти, производителите на неръждаеми кухненски ножове знаят че неръждаемата стомана в повечето случаи никога не е 100% неръждаема, поради факта че киселините в различните хранителни продукти повреждат до известна степен неръждаемото покритие на ножовете. Ние от екипа на Solingen-burgas.com Ви напомняме че редовното поддържане на острието и неговото правилно заточване, допълнително ще увеличи удоволствието от използването на тези прекрасни ножове. Винаги съхранявайте вашите ножове на специални блокове за ножове или на магнитни поставки, за да не се похабяват остриетата им. Много важно е също че със ножовете не трябва да се реже върху плотове или подложки от стомана, стъкло или мрамор, тъй като това ще нарани целостта на острието на Вашия нож.


Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...