TagLine Here
Количката Ви е празна.
КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

SHOP_NOW
КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

SHOP_NOW

Opinel 113", Kitchen Knife, Кухненски нож с назъбено острие, ножът не се заточва, подходящ за рязане на плодове, зеленчуци или обща употреба в кухнята, изработен от неръждаема стомана, размер на острието: 9.5 см., Опинел Франция

21.90лв.Добави в количката:

  • Модел: 254388
  • Произведено от: Opinel - France (Опинел)


Кухненски нож с право острие, ножът е подходящ за рязане на плодове, зеленчуци, декорация или обща употреба в кухнята, ножът не се заточва, изработен от неръждаема стомана, ножът е с дървена дръжка - Бук

Размер на острието: 9.5 см. Размер на дръжката: 9.5 см. Общ размер: 19.0 см. Производител: Опинел - Франция (Opinel - France)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Качествените и практични ножове OPINEL FRANCE e със 120 годишна история и са символ на френската култура, бит и начин на живот.
Първият нож с марката OPINEL е конструиран и създаден през 1890 г. от Жозеф Опинел, тогава е едва 18 годишен работещ във фамилната работилница за изработка на сечива и режещи инструменти.

НОЖЪТ ОПИНЕЛ ФРАНЦИЯ бързо печели почитатели и популярност сред местните фермери, скотовъдци, лозари със своята простота, олекотеност, здравина, удобство и качество.

Популярноста на НОЖОВЕТЕ ОПИНЕЛ скоро напуска пределите на Франция и провинция Савой.

През 1985 г. музеят „Виктория и Албърт” в Лондон избира френската марка ножове ОПИНЕЛ за част от изложба в чест на „100-те най-красиви продукта в света”, заедно с Porsche 911 и часовника Rolex.
Ножът OPINEL е избран за един от 999-те най-добри дизайна в света и е бил изложен в Музея на модерното изкуство в Ню Йорк като дизайн-шедьовър, символ за качество, практичност и функционалност.