TagLine Here
Количката Ви е празна.
КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

SHOP_NOW
КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

SHOP_NOW

Gehwol ExtraMed Germany 24105, Крем за стресирани, уморени и възпалени крака 75 мл., Гевол ExtraMed Германия 24105

10.10лв.Добави в количката:

  • Модел: 24105
  • Произведено от: Gehwol - Germany (Гевол)


Крем за крака - Gehwol Екстра 75 мл

Крем подходящ за уморени, подути и потящи се карака и втвърдена кожа. Омекотява сухата кожа, предпазва от мазоли и напукване. Основата на крема е произведена от сапун, парафиново масло и ланолин, омекотява твърдата кожа. Етеричните масла и камфора засилват кръвообръщението и заздравяват кожата. Ментолът има охлаждащ и освежаващ ефект. Триклозанът дезодорира, a хлороксенолът предпазва от гъбички.

Предлагани размери : 75мл

Производител: Гевол - Германия (Gehwol - Germany)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над 85 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Качествените продукти произведени от немската фирма ГЕВОЛ / GEHWOL са познати и високо ценени в целият свят от клиентите които ценят качествените продукти за лична хигиена.

Цялостните решения на GEHWOL свързани с всички области на грижа за краката, внимателното сливане на модерните технологии и същевременно изпитаните във времето ефикасни методи за подобряване на най-различни проблеми с кожата по краката, правят продуктите толкова високо ценени и търсени от клиентите.

Грижа за краката с традиция и переспектива, днес Eduard Gerlach GmbH / GEHWOL създадена през 1978 г. е работодател на над 170 свои служители, които с гордост и себеотдаване допринасят за просперитета на ГЕВОЛ Германия.