TagLine Here
Количката Ви е празна.
КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

SHOP_NOW
КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

SHOP_NOW

Gehwol Germany 23 705, Освежаващ балсам за крака 75 мл., Гевол Германия 23705

10.10лв.Добави в количката:

  • Модел: 23705
  • Произведено от: Gehwol - Germany (Гевол)


Балсам за суха кожа, освежаващ - Gehwol 75 мл

Охлаждащ и дезодориращ крем балсам за свежи крака. Натуралното масло от мента и ментолът премахват умората, облекчават възпалени и разтегнати стъпала и крака. Освежаващият крем на Гевол незабавно охлажда и дезодорира Вашите крака и Ви дава дълготрайно чувство за свежест. Защитните субстанции регулират влажността на кожата и възстановяват еластичността на втвърдените кожни участъци.

Предлагани размери : 75мл

Производител: Гевол - Германия (Gehwol - Germany)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над 85 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Качествените продукти произведени от немската фирма ГЕВОЛ / GEHWOL са познати и високо ценени в целият свят от клиентите които ценят качествените продукти за лична хигиена.

Цялостните решения на GEHWOL свързани с всички области на грижа за краката, внимателното сливане на модерните технологии и същевременно изпитаните във времето ефикасни методи за подобряване на най-различни проблеми с кожата по краката, правят продуктите толкова високо ценени и търсени от клиентите.

Грижа за краката с традиция и переспектива, днес Eduard Gerlach GmbH / GEHWOL създадена през 1978 г. е работодател на над 170 свои служители, които с гордост и себеотдаване допринасят за просперитета на ГЕВОЛ Германия.