TagLine Here
Количката Ви е празна.
КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

SHOP_NOW
КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

SHOP_NOW

Gehwol Fusskraft Germany 24 005, Крем Фускрем за стресирани и раздразнени крака 75 мл., Гевол Fusskraft Германия 24005

10.10лв.Добави в количката:

  • Модел: 24005
  • Произведено от: Gehwol - Germany (Гевол)


Крем Фускрем произведен от Гевол - Германия, подходящ за стресирани и раздразнени крака

Предлагани размери : 75мл

Това е оригналният крем за крака, произведен от GEHWOL - Германия като водещ в грижата за краката. Кремът е подходящ за изморени крака и стресирана кожа. Ефективно предотвратява мазолите, причинени от ходененто. Съдържа медицински сапун, вазелин, ланолин и талк. Ефективна защита срещу рани, мехури и мазоли. Поддържа кожата на краката гладка и еластична. Съдържа хлороксиленол и масло от мащерка за дезодориране. Дезинфекцира и предпазва от гъбички. Съдържа още камфор за стимулиране на кръвообръщението и ментол за освежаване

Производител: Гевол - Германия (Gehwol - Germany)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Качествените продукти произведени от немската фирма ГЕВОЛ / GEHWOL са познати и високо ценени в целият свят от клиентите които ценят качествените продукти за лична хигиена.

Цялостните решения на GEHWOL свързани с всички области на грижа за краката, внимателното сливане на модерните технологии и същевременно изпитаните във времето ефикасни методи за подобряване на най-различни проблеми с кожата по краката, правят продуктите толкова високо ценени и търсени от клиентите.

Грижа за краката с традиция и переспектива, днес Eduard Gerlach GmbH / GEHWOL създадена през 1978 г. е работодател на над 170 свои служители, които с гордост и себеотдаване допринасят за просперитета на ГЕВОЛ Германия.