TagLine Here
Количката Ви е празна.
КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

SHOP_NOW
КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

SHOP_NOW

Gehwol Fusskraft Germany 11 208, Пилинг за крака, за отстраняване на мъртви клетки, регенерира 150 мл. Гевол Fusskraft 11208

18.20лв. Продадено 
  • Модел: 11208
  • Произведено от: Gehwol - Germany (Гевол)


Пилинг - скраб за крака, бамбуков Fusskraft, Gehwol - Germany

Успешната комбинация от захар и бамбукова пудра придава пилингов ефект, който е универсален.
Едрите захарни зърна първоначално отстраняват по големите люспи по кожата и бързо се разтопяват, докато финните бамбукови гранули нежно довършват пилинговия процес.
Подхранващите вещества правят кожата безупречно мека! Със своята балансирана комбинация от активни съставки бамбуковият пилинг «Фускрафт» от Гевол освежава и изглажда кожата и спомага за циркулацията на кръвта. С натурални активни съставки, включително витамин Е за защита на чувствителната кожа; масло от жожоба за омекотяване на кожата и масло от авокадо за нейното подхранване.

Произведен в Германия.

Предлагани размери: Буркан - кутия 150мл

Производител: Гевол - Германия (Gehwol - Germany)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над 85 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Качествените продукти произведени от немската фирма ГЕВОЛ / GEHWOL са познати и високо ценени в целият свят от клиентите които ценят качествените продукти за лична хигиена.

Цялостните решения на GEHWOL свързани с всички области на грижа за краката, внимателното сливане на модерните технологии и същевременно изпитаните във времето ефикасни методи за подобряване на най-различни проблеми с кожата по краката, правят продуктите толкова високо ценени и търсени от клиентите.

Грижа за краката с традиция и переспектива, днес Eduard Gerlach GmbH / GEHWOL създадена през 1978 г. е работодател на над 170 свои служители, които с гордост и себеотдаване допринасят за просперитета на ГЕВОЛ Германия.