TagLine Here
Количката Ви е празна.
КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

SHOP_NOW
КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

SHOP_NOW

Carl Schmidt i Sohn Solingen, Baguette Mirror 034740, Комплект луксозни прибори за хранене, пълен комплект за 12 човека, 72 части в подаръчна кутия, Карл Шмид и Син, Солинген Германия, Безплатна доставка в България!

470.00лв.Добави в количката:

  • Модел: 034740
  • Произведено от: Carl Schmidt i Sohn - Solingen


Комплект луксозни прибори за хранене, произведени от немската фирма Carl Schmidt i Sohn Solingen.
Изключително елегантни, изчистени като дизайн прибори, произведени от благородна стомана 18/10, с масивни и много удобни дръжки.

Размер на основните прибори: Дължина 22.5 см

Комплекта съдържа 72 части, прибори за 12 човека.

Ножове за хранене /стек/- 12 бр.
Вилици за основно ястие - 12 бр.
Лъжици за основно ястие - 12 бр.
Малки лъжички за десерт - 12 бр.
Малки вилички за десерт - 12 бр.

Две отделни вилици за месо и шпиковане, два отделни прибора за сервиране на салата, черпак за сос, лопатка за торта, лъжичка за крем-сос, лъжичка-щипка за захар.

Тези прибори са пригодени за съдомиялна машина, но въпреки това трябва да бъдете внимателни по-отношение на това, да не се удрят заедно с други остри прибори, което би могло да наруши покритието на приборите.

Производител: Производител: Карл Шмид и Син - Солинген, Германия (Carl Schmidt i Sohn - Solingen, Germany)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на стойност над 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Carl Schmidt Sohn GmbH Solingen е немска компания в град Солинген, Германия. Компанията е основана през 1829 г. и произвежда кухненски ножове и прибори за хранене.

През годините продуктовите категории се разширяват допълнително и днес марката на Carl Schmidt Sohn Solingen е символ на качество, иновативен и модерен дизайн и практичност на приемливи цени.

Като част от дългосрочната стратегия за управление решена по време на 90-те години се въведе марката CS-KOCHSYSTEME която бързо се разраства в световен мащаб.

Carl Schmidt Sohn GmbH Solingen е фокусиран върху стойностните прибори за хранене, съдове за готвене и печене, които напълно отговарят на нуждите на семействата и се открояват на пазара.

Carl Schmidt Sohn GmbH Solingen предлага своите продукти на външните пазари в продължение на много години и има чуждестранни клонове на всички континенти.