STORE_TELEPHONE_CUSTSERVICE
Количката Ви е празна.
КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

SHOP_NOW
КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

SHOP_NOW

SILIT Vitaliano Rosso 0128-1868.11, Тенджера за основно готвене - плитка, СИЛАРГАН, размер: Ø 28 см. - 6.0 литра, СИЛИТ Виталиано Россо 0128-1868.11

306.00лв.Добави в количката:

  • Модел: 0128-1868.11
  • Произведено от: SILIT Germany (Силит Германия)


Тенджера за готвене, произведена от материала"СИЛАРГАН", антибактериална сплав между керамика, стомана и титан.
Изключително немско качество, тенджерата не залепва, не загаря, продуктите които се готвят запазват до максимум своите вкусови качества, антибактериалното покритие гарантира безопасно готвене на хора които имат алергии особенно на алергични към покритията на обикновените никелови съдове.

Размер на тенджерата: диаметър 28 см. / 6.0 литра /

Стъклен капак от закалено стъкло, клапан за контролиране на парата

Гаранция минимум 10 години

Произведена в Германия - Продукт с безплатна доставка в България

Производител: Силит - Германия (Silit - Germany)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на стойност над 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Силит (Silit - Germany) - Удоволствие и наслада от готвенето

Вече повече от десетки години Силит е водеща фирма и марка в производството на съдове за готвене и прибори за хранене с отлично качество, изискан съвременен дизайн и практичност.
Постоянното усъвършенстване и иновативност на Силит, създава революционния материал е30,който е синтез между високотехнологична керамика и стомана със невероятни качества, изключително здрав, напълно защитен от надраскване, лесно почистващ, гладък, и най-важното без съдържание на алергена никел.

Тенджерите с марка Silit, са съвременни високотехнологични домакински уреди, които са в основата на революционните промени в представата за кухненски съдове.
Антибактериалните качества на съдовете, ненадраскващата им повърхност в съчетание с прословутата немска прецизност, са превърнали Силит в един от световните лидери в своя бранш на производство.

Силарган - революция в готварските съдове

Материала Silargan, внедрен от Силит е стъпка в еволюцията при готваските съдове, състои се от няколко слоя здрава термоустойчива керамика смесена със феромагнитна стомана, процес който се извършва при температура над 860 градуса, при която температура се постига хомогенната и неразрушима цялост на съдовете Силит.
Silargan, гарантирано не се надрасква, нарязва и е изключително устойчив, като същевременно с това е непретенциозен, почиства се много лесно, антибактериален е, повърхността му е абсолютно гладка, равномерно разпределя температурата по цялата повърхност на дъното.

Това е Силит, съвременни технологии от Германия