TagLine Here
Количката Ви е празна.
КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

SHOP_NOW
КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

SHOP_NOW

TAIDEA Sharpeners PROYAN Grit 1000# Professional Sharpening Stone, Професионален камък за финно заточване на ножове и други режещи инструменти - БЕЗ НАКИСВАНЕ, камъкът е подходящ за финно заточване, Грит: 1000, размер: 20,0 x 7.0 x 1.8 см, TAIDEA

65.00лв.Добави в количката:

  • Модел: TP2012
  • Произведено от: TAIDEA


Заточващият камък с грит: 1000 премахва метала доста по-активно и в големи количества по време на процеса на заточване. Поради тази причина този заточващ камък е препоръчително да се използва при заточване на основно финно заточване.

Заточващият камък "Taidea Glass" се характеризира с висока степен на отстраняване на метала и висока чистота. Неговата издръжливост е средно 4-5 пъти по-висока от другите Заточващи камъни с подобна дебелина.

Всичко това се постига чрез факта, че основната част от абразива (алуминиев оксид) е смесен в този камък с фино смляна керамика и фина фракция силициев оксид.

В резултат на това върху работната повърхност на камъка постоянно има както свежи, все още остри зърна, които активно премахват метала, така и вече изтъркани зърна, които осигуряват полиране, поради което заточващият камък работи и се износва по-балансирано и работи по-точно и ефикасно.

Като подложка е използвано закалено стъкло, което придава на камъка по-голяма здравина и устойчивост на микроповреди, възникващи при чест контакт с вода по време на работа.

Стъклото осигурява равнината на работните повърхности и предотвратява изкривяването при намокряне.

Белият корунд е един от най-твърдите минерали в света и е прикрепен към основа от закалено стъкло в камъните от серията "Taida Glass".

Този вид камък се износва много по-бавно от традиционните водни камъни и не е необходимо да се накисва във вода преди употреба (просто се поръсва с вода) и най-важното е, че камъкът може да се използва докрай, защото стъклото не позволява на камъка счупване, дори ако абразивът е няколко милиметра.

Размер на камъка: Едрина: Грит: 1000, Дължина: 20.0 см., Широчина: 7.0 см., Дебелина: 1.8 см. БЕЗ НАКИСВАНЕ / САМО СЕ МОКРИ ПО ВРЕМЕ НА УПОТРЕБАТА /

Производител: TAIDEA Китай

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!