TagLine Here
Количката Ви е празна.
КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

SHOP_NOW
КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

SHOP_NOW

Fischer Bargoin TITANIUM oval steel 30 cm, Професионален овален масат с Титаниево покритие, точилото е подходящо за основно заточване на всички видове ножове, размер на полезната площ: 30 см, Фишер Франция.

325.00лв.Добави в количката:

  • Модел: W5135
  • Произведено от: Fischer Bargoin


Професионален овален масат с Титаниево покритие, точилото е подходящо за основно заточване на всички видове ножове, произведен от висококачествена стомана с Титаниево покритие, особенно подходящ за професионалисти.

Дължина на работната част: 30 см., Дължина на дръжката: 13 см с халка за окачане, Широчина на работната площ: 3 см

Перфектно професионално качество заслужаващо вашето внимание, Производител: Фишер Франция (Fischer Bargoin)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Заточващите стомани - масати, произведени от френската компания "FISCHER-BARGOIN" са известни със своята ефективност и надежна работа, те са подходящи както за професионалисти, така и за любители.

Този професионален масат ще ви позволи да заточите основно Вашите ножове и да запазите режещият ръб възможно най-дълго!

Овалната му форма от Въглеродна стомана и Титаниево покритие, прави това точило лесно за използване.

Заточващата стомана с Титаниево покритие "FISCHER-BARGOIN" има по-груба повърхност от Хромираната стомана, така че Вие да поддържате остър ръб на любимите си ножове всеки ден.

Използването му преди всяка употреба на ножа ще ви позволи по-рядко използването на други професионални машини.

Ръкохватката на точилото е изработена от еластомер или твърда пластмаса, което не позволява на ръката ви да се подхлъзне.

Заточващата стомана е снабдена с кука за окачване, за да я имате винаги под ръка!

Тази заточваща стомана "Fischer" отговаря на стандартите на "HACCP" и следователно може да се използва за професионална употреба.

Френската компания "FISCHER-BARGOIN" е създадена преди повече от 160 години и е специализирана в производството на професионални месарски и колбасарски ножове за нуждите на месарската промишленост, висококачествени кухненски ножове и заточващи инструменти.

"FISCHER-BARGOIN" е една от водещите в европа фирми, които произвеждат професионални точила за ножове и единствен производител на заточващи стомани - масати във Франция

Постоянното усъвършенстване и внедряване на най-новите технологии в производсвото на своите продукти са в основата на безупречната репутация на продуктите с марка "FISCHER-BARGOIN", които носят гордо надписа "Произведено във Франция"


Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...