TagLine Here
Количката Ви е празна.
КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

SHOP_NOW
КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

SHOP_NOW

Wusthof Solingen 4347, Precision Edge 2 Stage Knife Sharpener, Професионално двустепенно точило за ножове, Волфрам-карбид и финна керамика, Вюстхоф Солинген 4347

65.00лв.Добави в количката:

  • Модел: 4347
  • Произведено от: Wusthof - Solingen - Germany


Ефикасно универсално точило за всички видове ножове и режещи инструменти, произведено от Волфрам - карбидна заточваща част и финна керамика за полиране на острието.
Удобно и лесно за употреба, ръкохватката е грапава - за максимален комфорт и контрол.
Настолно кухненско точило за грубо и фино заточване на ножове, ергономичен дизайн с неплъзгава основа за стабилна опора върху работния плот при заточване.

Компактно и леко, удобно за използване в домакинството, заведения, или сред природата за ловни и джобни ножове.

Изключително лесно за употреба, подходящо за всякакъв вид гладки ножове.

Производител: Вюстхов - Солинген, Германия (Wusthof, Solingen - Germany)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Специално проектирано точило за ножове Вюстхоф Солинген, точилото Солинген е подходящо за хора които изискват най-високо качество за заточване на ножове. Това точило осигурява високо ниво на заточване, несравнимо с по-евтините аналози точила, това точило предлага два етапа на заточване на всички видове ножове, включително от ежедневни джобни ножчета до най-добрите спортни и кухненски ножовете. Основната заточваща част на точилото Вюстхоф Солинген е Волфрам-карбид и усигурява по-грубото и основно заточване, последващото финно заточване и приглаждане на остриетата се извършва чрез специално оформени керамични пръчици, Точилото за ножове Вюстхоф Солинген е с ергономичен дизайн и ръкохватка с меко покритие и гумени крачета без приплъзване за комфорт и безопасност по време на заточването.


Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...