TagLine Here
Количката Ви е празна.
КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

SHOP_NOW
КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

SHOP_NOW

WAHL Cordless Detailer Gold Li Hair Trimmer, Професионална машинка - тример за финно подстригване, комбиниран тример на ток и акумулаторни батерии - Лимитирана серия!, Уол Сащ 8171-716, Безплатна доставка в България!

395.00лв.Добави в количката:

  • Модел: 8171-716
  • Произведено от: Wahl - USA (Уол)


Професионален тример за финно и деликатно подстригване, контурна машинка за професионална употреба, тримерът е изключилно безшумен, мощен и същевременно е много удобен за продължителна работа, поради компактният си размер.

Професионалният тример е с възможност за работа на ток и акумулаторни батерии, издържащи около 100 минути работа, като зареждането им е за около 60 минути.

Мощен ротационен мотор с 6800 оборота в минута, тримерът е оборудван с близък до нулата нож от неръждаема стомана - Т-образен, перфектен за очертаване на контури, бръснене и оформяне, ергономичен и красив дизайн с меко сцепление прилягаща удобно в ръката, изключително тих Роторен двигател.

Тримерът се почиства изключително лесно и бързо, тегло: 190 гр., Специален Т-образен нож с размер 38 мм за много по-ниско и финно подстригване, три броя гребени за различни височини на подстригване.

Тримерът е произведен в САЩ, гаранция 2 години! Производител: УОЛ САЩ (WAHL USA)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!