TagLine Here
Количката Ви е празна.
КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

SHOP_NOW
КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

SHOP_NOW

MOSER Professional "Chrom2Style", Професионална машинка за основно подстригване, комбинирана на ток и акумулаторни батерии Chrom2Style, Мозер Германия, Безплатна доставка в България!

395.00лв.Добави в количката:

  • Модел: 1877-0051
  • Произведено от: MOSER Germany (Мозер Германия)


Професионална машинка за основно подстригване, произведена от Мозер Германия, машинката се отличава от по-старите модели с ергономичен външен вид, подобрено рязане на ножчетата и усилена батерия.

Машинката може да бъде използвана както на ток, така и на батерии издържащи до около 120 мин. постоянна работа със зареждане от около 80 мин.

Професионален нож, произведен от висококачествена стомана с широчина 46 мм, интегриран в ножа "бутон" за регулиране дължината на рязане: 0,7- 3 мм.

Технически характеристики:

Система за бързо и лесно почистване, високоефективен "DC мотор" (с постоянен ток), около 5300 об/мин. и ниско ниво на шум, работно напрежение: 100-240 V, 50-60 Hz.

Включени в комплекта шест допълнителни приставки / гребени /: 1.5, 3, 4.5, 6, 10 и 13 мм, време на работа до около 120 минути, време за бързо зареждане 80 мин., стойка за машинката с LED индикатор за зареждане, дължина на зареждащият кабел: 3 метра.

Гаранция от 2 / две / години, Производител: Мозер - Германия (Moser - Germany)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

MOSER ® Germany, е известна в цял свят марка специализирана в производството на професионални електрически уреди за фризьорско обурудване

Машинките за подстригване произведени от МОЗЕР Германия са изключително познати и използвани от професионалните фризьори в целия свят

Днес повече от половин век след своето създаване, продуктите на МОЗЕР отговарят на всички международни стандарти за качество на продуктите, функционалност, безупречна работа и безопастност.
Постоянното усъвършенстване и внедряване на най-новите научни постижения, допринасят за разрастването и все по-голямо търсене на продуктите носещи марката MOSER Germany

Производство на фризьорските инструменти се усъществява в Германия в област Шварцвалд и може да се похвали с най-съвременните лаборатории и производствени мощности. Всички инструменти MOSER ® се произвеждат в Германия. Внедрената система за управление на качеството, сертифицирани в съответствие с DIN EN ISO 9001, осигурява непрекъснат мониторинг и контрол на изключителното качество на продуктите носещи марката МОЗЕР Германия.