STORE_TELEPHONE_CUSTSERVICE
Количката Ви е празна.
КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

SHOP_NOW
КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

SHOP_NOW

MOSER 1584-0050 Germany, Професионална Koнтурна машинка за подстригване, MOSER Li+Pro Mini 1584-0050 Мозер Германия, Безплатна доставка в България!

227.00лв.Добави в количката:

  • Модел: 1584-0050
  • Произведено от: MOSER Germany (Мозер Германия)


Професионална машинка за подстригване / тример, машинката е особено подходяща за контури и детайли.

Това е така наречената контурна машинка.

Произведена от Мозер - Германия, машинката се отличава от по-старите модели с ергономичен и много красив вънщен вид, подобрено рязане на ножчетата и усилени батерии.

Машинката може да бъде използвана както на ток, така и на батерии издържащи до около 75 мин. постоянна работа със зареждане от около 45 мин.

Комплекта съдържа :

Машинка, Зареждаща стойка, Четка за почистване, Масло за смазване, Гребен за различни височини на рязане, Тегло 120 гр.

Пълна гаранция от 2 / две / години

Производител: Мозер - Германия (Moser - Germany)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

MOSER ® Germany, е известна в цял свят марка специализирана в производството на професионални електрически уреди за фризьорско обурудване

Машинките за подстригване произведени от МОЗЕР Германия са изключително познати и използвани от професионалните фризьори в целия свят

Днес повече от половин век след своето създаване, продуктите на МОЗЕР отговарят на всички международни стандарти за качество на продуктите, функционалност, безупречна работа и безопастност.
Постоянното усъвършенстване и внедряване на най-новите научни постижения, допринасят за разрастването и все по-голямо търсене на продуктите носещи марката MOSER Germany

Производство на фризьорските инструменти се усъществява в Германия в област Шварцвалд и може да се похвали с най-съвременните лаборатории и производствени мощности. Всички инструменти MOSER ® се произвеждат в Германия. Внедрената система за управление на качеството, сертифицирани в съответствие с DIN EN ISO 9001, осигурява непрекъснат мониторинг и контрол на изключителното качество на продуктите носещи марката МОЗЕР Германия.