STORE_TELEPHONE_CUSTSERVICE
Количката Ви е празна.
КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

SHOP_NOW
КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

SHOP_NOW

Подаръчен сертификатЧесто задавани Въпроси

Осребряване на Подаръчен сертификат

Ако получите Подаръчен сертификат по e-mail, той ще съдържа подробности кой Ви праща Подаръчен сертификат. Възможно е да има и кратко съобщение от изпращача. E-mail-ът също така ще съдържа Код за осребряване на Вашия Подаръчен сертификат. Би било добре да отпечатате този e-mail за Ваша информация. Сега можете да осребрите Вашия Подаръчен сертификат по два начина.

1. Като щракнете върху изрично упоменатата връзката, намираща се в e-mail-а. Тя ще Ви отведе в страницата Осребряване на Подаръчен сертификат на нашия магазин. Тогава ще трябва да си създадете сметка, преди Вашия Подаръчен сертификат да е потвърден и изпратен във Вашата сметка Подаръчен сертификат, готов да бъде изплатен за продукт по Ваше желание.

2. По време на процеса на плащане, на страницата, на която избирате метод на плащане ще има поле за въвждане на Код за осребряване. Въведете Вашия Код за осребряване там, и щракнете върху бутона Осребри. Кодът ще бъде потвърден, а сумата добавена към Вашата сметка Подаръчен сертификат. След това можете да използвате тази сума за закупуване на продукт по Ваше желание.

Моля въведете вашият Подаръчен сертификат код за осребряване: