STORE_TELEPHONE_CUSTSERVICE
Количката Ви е празна.
КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

SHOP_NOW
КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

SHOP_NOW

Carl Schmidt i Sohn Solingen Mirow cookware in gift box, Качествена тенджера със стъклен капак, подходяща за ежедневно използване, размер: диаметър: 20 см / 3 литра, Карл Шмид и Син, Солинген Германия Продадено 
  • Модел: 049317
  • Произведено от: Carl Schmidt i Sohn - Solingen


Качествена тенджера със стъклен капак, подходяща за ежедневно използване, тенджерата е изработена от висококачествена благородна стомана: 18 / 10 и е с трислойно енергоспестяващо дъно.

Размер на тенджерата:

Диаметър: 20 см., Височина: 11 см., Вместимост: 3 литра, тенджерата е подходяща за готвене на всички видове готварски печки!

Тенджерата е опакована в индивидуална подаръчна кутия и е подходяща за подарък!

Производител: Карл Шмид и Син - Солинген, Германия (Carl Schmidt i Sohn - Solingen, Germany)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на стойност над 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Carl Schmidt Sohn GmbH Solingen е немска компания в град Солинген, Германия. Компанията е основана през 1829 г. и произвежда кухненски ножове и прибори за хранене.

През годините продуктовите категории се разширяват допълнително и днес марката на Carl Schmidt Sohn Solingen е символ на качество, иновативен и модерен дизайн и практичност на приемливи цени.

Като част от дългосрочната стратегия за управление решена по време на 90-те години се въведе марката CS-KOCHSYSTEME която бързо се разраства в световен мащаб.

Carl Schmidt Sohn GmbH Solingen е фокусиран върху стойностните прибори за хранене, съдове за готвене и печене, които напълно отговарят на нуждите на семействата и се открояват на пазара.

Carl Schmidt Sohn GmbH Solingen предлага своите продукти на външните пазари в продължение на много години и има чуждестранни клонове на всички континенти.


Авторски права © 2019 Магазин Солинген Бургас. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com