STORE_TELEPHONE_CUSTSERVICE
Количката Ви е празна.
КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

SHOP_NOW
КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

SHOP_NOW

F.BELTRAME 23/48 Bayonet, Автоматичен нож с 10 см.острие, 3 мм, Франк Белтрам Италия 23/48 Bayonet Продадено 
  • Модел: 23/48 Bayonet
  • Произведено от: F. Beltrame - Italy(Белтрам)


Напълно автоматичен нож, произведен от световно известната италианска фирма "Frank Beltrame"
Този модел на "Frank Beltrame", е с клинообразно и усилено острие и светкавично странично отваряне, бутон възпиращ нежелано отваряне.

Размер на острието: 10 см.
Размер на дръжката: 12 см.
Размер в отворено състояние: 22 см.
Размер в сгънато положение: 12 см.

Дръжката е изработена с чирени от Телешки рог!

Дебелина на горния ръб на острието: 3 мм.

Производител: Франк Белтрам - Италия (Frank Beltrame - Italy)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Автоматичните ножове Frank Beltrame Stiletto се произвеждат в Италия от 1953 година . Компанията за ножове е основана от Frank Beltram. Производството на автоматичните ножове Stiletto е част от историята на Италия. Frank Beltrame, помога в магазина на своят баща, където по-късно той започва да работи като чирак. В същото време той посещава училището за традиционни занаяти където той научава всичко за различни материали, за състоянието на най- съвременни технологии за обработка и за различни стилове и дизайн.
През 1958 година Франк и семейството му започват да произвеждат автоматични ножове. Година след като бащата Франкс е починал от инфаркт, Франк основава компанията Beltrame Stiletto. В следващите години той продължава своите изследвания и проучвания за усъвършенстване на качеството на автоматичните ножове, тестове на нови материали и дизайни на ножовете.
След кратък период от време се появяват и евтините копия и имитации от Тайван, които копират традиционния италиански Стилето Автоматичен нож, този неприятен факт изправя Frank Beltrame Stiletto пред нов проблем. За щастие качеството на тези евтини имитации на ножове говори за себе си и скоро става ясно че имитациите на оригинала не могат да се сравняват с истинските италиански автоматични ножове Frank Beltram.
Автоматичните ножове произведени от Франк Белтрам са признати от най-взискателните клиенти в света.
През 2005 ножовете Frank Beltrame Stiletto получават печата за качеството на Maniago, с които те надхвърлиха европейските стандарти за качество. Това означава, че тези прекрасни автоматични ножове се тестват всяка година за качеството на материалите и прецизната им изработка.


Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...Авторски права © 2018 Магазин Солинген Бургас. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com