STORE_TELEPHONE_CUSTSERVICE
Количката Ви е празна.
КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

SHOP_NOW
КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

SHOP_NOW

Фризьорски куфар, ''Варио Макс'', празен, Безплатна доставка в България! Продадено 
  • Модел: 3451
  • Произведено от: TONDEO - Solingen (Тондео Солинг


Фризьорски куфар, произведен от здрава алуминиева сплав.

Моделът ''Варио Макс'', от Тондео - Солинген, е много практичен куфар, всички Ваши инструменти могат да бъдат винаги с Вас.

Подходящ за съхранение, транспортиране и предпазване на Вашите фризьорски инструменти - ножици, машинки за подстригване, гребени, фиби и други.

Този модел чанта е подходяща за около 10 броя инструменти.


Производител: Тондео - Солинген, Германия (Tondeo - Solingen, Germany)


Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

TONDEO SOLINGEN, Ние работим със страст и опит, това е девизът на ТОНДЕО СОЛИНГЕН."Иновацията е нашата традиция"

Създадена през 1931 Tondeo Solingen е с повече 80 години опит и ноу-хау в разработването, производството и продажбите на професионални ножици, инструменти и стилизиращи продукти за фризьорски салон, професионални преси за коса, професионални ножици и машинки за подстригване.

Доверете се на най-новите и класни продукти които произвеждаме, защото това са нашите "шедьоври", ние се фокусираме върху правилната комбинация: използването на съвременни машини и технологии в съчетание с години на ноу-хау, което води до това ппродуктът който закупувате да бъде с възможно най-високо качество за уникален и желан резултат.

TONDEO SOLINGEN, винаги най-доброто качество, Дали притежавате класически или по-модерен продукт наш продукт - качеството на нашите материали и изработката на нашите продукти е обект на строги изисквания.

ТОНДЕО СОЛИНГЕН Ви гарантира че продукт е индивидуално тестван преди да достигне във ваши ръце.

Нашите ножици за подстригване и електрически уреди са връх в технологията и дизайна, създадени са специално за нуждите на фризьори и се основават на най-новите модни тенденции.

Произведено в СОЛИНГЕН Германия, За да бъдат осигурени високите стандарти на нашите ножици, фризьорски ножици на всички Tondeo Solingen продукти има нашият запазен знак TONDEO SOLINGEN с индивидуален номер.

Присъствие на пазара, ТОНДЕО СОЛИНГЕН е винаги в близост до клиента, "От професионалисти за професионалисти" - това е нашето мото. Ние разработваме нашите нови продукти заедно с фризьори от цял свят и работим в тясно сътрудничество с различни организации за фризьорство.

Тази близост на фризьорите ни позволява да реагираме бързо и адекватно на най-новите тенденции и изисквания за нови, желани от клиентите продукти!

Атрактивните цени ножиците със специални характеристики на дизайна, превърна ТОНДЕО СОЛИНГЕН е един от водещите производители на фризьорски ножици по света.

Продуктите произведени от ТОНДЕО СОЛИНГЕН се продават успешно в повече 60 страни в целия свят!

Ние сме партньори на фризьорите, нашият силен екип от високо квалифицирани и мотивирани консултанти в директните продажби.


Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...


Авторски права © 2019 Магазин Солинген Бургас. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com