STORE_TELEPHONE_CUSTSERVICE
Количката Ви е празна.
КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

SHOP_NOW
КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

SHOP_NOW

Kent Small ivory white stand 32208, Практична и качествена поставка за четка за бръснене - среден размер, Кент Англия 32208

10.50лв.Добави в количката:

  • Модел: 32208
  • Произведено от: Kent Brushes-UK


Практична и качествена поставка за четка за бръснене, подходяща за среден размер четки за бръснене, изработена от устойчива и здрава пластмаса с логото на фирмата производител Кент Англия.

Цвят: тип „слонова кост”

Необходим аксесоар към всяка четка за бръснене от естествен косъм!

След използването на четката, я поставете на поставката, за да се изцеди и изсъхне.
Kent Brushes е английска компания с изключително богат опит от над 230 години в производството на четки.

Производител:КЕНТ Англия (Kent Brushes-UK)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Честта да се ползват с препоръките на Кралицата е доказателство за качеството и служи като печат за гордост и най-доброто в изработката на четки във Великобритания.

Кент са с увереността, че са сред най-добрите в създаването на завършени колекции от ефективни и практични четки за коса, грим и бръснене, съчетавайки висококачествен дървен материал, внимателно подбран естествен косъм и иновативни материали, за да посрещнат нуждите на потребителите и да гарантират дълготрайна употреба.

Компанията продължава и днес да пази майсторството и ексклузивното качество, които са репутацията на Kent. Te са горди, че все още произвеждат много от своите четки ръчно и майсторски.

Четките Кент са с минало, но и с многообещаващо бъдеще.
Kent Brushes е ангажирана в разработването и подобряването на своите продукти във всяка своя стъпка. Kent използва последните hi-tech технологии в производствения процес, като в същото време не изневерява на устоялите на времето традиционни методи, за да създават най-висококачествен еталон във всяка една четка, напускаща фабриката.

Обикновената четка придобива нов имидж, когато е с логото на Кент – нещо, което е поискано, доставя удоволствие и силно желано.


Авторски права © 2018 Магазин Солинген Бургас. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com