STORE_TELEPHONE_CUSTSERVICE
Количката Ви е празна.
КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

SHOP_NOW
КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

SHOP_NOW

GEHWOL DEO SPRAY 23608, Интензивен дезодориращ и антимекотичен дезодорант за обувки, количество: 150 мл., ГЕВОЛ Германия 23608

16.90лв.Добави в количката:

  • Модел: 23608
  • Произведено от: Gehwol - Germany (Гевол)


Интензивен дезодориращ и антимекотичен дезодорант за обувки, предпазващ от неприятна миризма и ефикасно унищожаващ бактериите.

Произведен в Германия от Гевол - GEHWOL

Количество: 150 мл

Билков продукт, Спреят освежава, дезодорира и ефективно предпазва от гъбички по краката. Съдържащите се в дезодоранта урея и алантоин, овлажняват кожата по ходилата. Редовната му употреба поддържа кожата на краката гладка и здрава.

Производител: Гевол - Германия (Gehwol - Germany)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Качествените продукти произведени от немската фирма ГЕВОЛ / GEHWOL са познати и високо ценени в целият свят от клиентите които ценят качествените продукти за лична хигиена.

Цялостните решения на GEHWOL свързани с всички области на грижа за краката, внимателното сливане на модерните технологии и същевременно изпитаните във времето ефикасни методи за подобряване на най-различни проблеми с кожата по краката, правят продуктите толкова високо ценени и търсени от клиентите.

Грижа за краката с традиция и переспектива, днес Eduard Gerlach GmbH / GEHWOL създадена през 1978 г. е работодател на над 170 свои служители, които с гордост и себеотдаване допринасят за просперитета на ГЕВОЛ Германия.


Авторски права © 2018 Магазин Солинген Бургас. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com