STORE_TELEPHONE_CUSTSERVICE
Количката Ви е празна.
КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

SHOP_NOW
КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

SHOP_NOW

SILIT Sicomatic® - T DUO 0007-1514.14, Tенджери под налягане, комплект от 2 броя, Силарган, размери: 4.5 литра + 3 литра, СИЛИТ СИКОМАТИК T DUO 0007-1514.14

419.00лв.Добави в количката:

  • Модел: 0007-1514.14
  • Произведено от: SILIT Germany (Силит Германия)


Комплект от две тенджери под налягане "Silit"- Germany, произведени от материала "СИЛАРГАН", антибактериална сплав между керамика, стомана и титан.

Изключително немско качество, тенджерите не залепват, не загарят, продуктите които се готвят запазват до максимум своите вкусови качества, антибактериалното покритие гарантира безопасно готвене за хора които имат алергии, особенно на алергични към покритията на обикновените никелови съдове.

Размер на тенджерите: диаметър 24 см / 4.5 литра /

диаметър 24 см / 3.0 литра /

Допълнителна приставка за готвене на пара

Капака е подходящ и за двете тенджери

Бутон за постепенно изпускане и контролиране на парата

Изключително обезопасени, гарантирано поддържане на резервни части

Произведени в Германия!

Гаранция минимум 10 години

Производител: Силит - Германия (Silit - Germany)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на стойност над 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Силит (Silit - Germany) - Удоволствие и наслада от готвенето

Вече повече от десетки години Силит е водеща фирма и марка в производството на съдове за готвене и прибори за хранене с отлично качество, изискан съвременен дизайн и практичност.
Постоянното усъвършенстване и иновативност на Силит, създава революционния материал е30,който е синтез между високотехнологична керамика и стомана със невероятни качества, изключително здрав, напълно защитен от надраскване, лесно почистващ, гладък, и най-важното без съдържание на алергена никел.

Тенджерите с марка Silit, са съвременни високотехнологични домакински уреди, които са в основата на революционните промени в представата за кухненски съдове.
Антибактериалните качества на съдовете, ненадраскващата им повърхност в съчетание с прословутата немска прецизност, са превърнали Силит в един от световните лидери в своя бранш на производство.

Силарган - революция в готварските съдове

Материала Silargan, внедрен от Силит е стъпка в еволюцията при готваските съдове, състои се от няколко слоя здрава термоустойчива керамика смесена със феромагнитна стомана, процес който се извършва при температура над 860 градуса, при която температура се постига хомогенната и неразрушима цялост на съдовете Силит.
Silargan, гарантирано не се надрасква, нарязва и е изключително устойчив, като същевременно с това е непретенциозен, почиства се много лесно, антибактериален е, повърхността му е абсолютно гладка, равномерно разпределя температурата по цялата повърхност на дъното.

Това е Силит, съвременни технологии от Германия


Авторски права © 2018 Магазин Солинген Бургас. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com