STORE_TELEPHONE_CUSTSERVICE
Количката Ви е празна.
КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

SHOP_NOW
КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

SHOP_NOW

Lansky BSHARP BowSharp™ Tool & Sharpener, Универсално точило за всички видове ножове и стрели на лъкове в комплект с вградени инструменти, Лански САЩ BSHARP

29.00лв.Добави в количката:

  • Модел: BSHARP
  • Произведено от: Lansky - USA (Лански)


Универсално точило за всички видове ножове и режещи инструменти, в комплект с вградени инструменти.
Това многофункционално и лесно за употреба точило е проектирано с много важни инструменти, точилото BowSharp предлага пет различни основни инструмента за стрелците с лък, всички обединени в една лесна за употреба и пренасяне опаковка.
Волфрам-карбидният заточващ елемент играе двойно предназначение и е специално проектирано за да бъде в състояние да заточи нож и глави на стрелите. С разширяване на заточващия елемент към външната страна на дръжката ловците с лък имат възможност да заточат главите на стрелите с по-голяма точност и отлични резултати. Вграденият ключ за глави на стрели позволява бърза работа за промяна и поддръжка на главите.
Най-добрата характеристика на BowSharp е сгъваемия комплект инструменти, вградени в ръкохватката, специално конструирани с приноса на ловците с лък, сгъваемия комплект инструменти разполага с пълен набор от осем вътрешни ключове, вариращи от 5/64 до 7/32, както и две секретни глави и Philips отверка. Тези пет основни лъкови инструмента правят бърза и лесна работата на всяка корекция на лъка. Тялото на точилото разполага с гумиран захват, за да направи безопасно и лесно използването в мокри и сухи условия. Комбинирането на всички тези функции позволяват на BowSharp да е самостоятелен и лесен за употреба.
Всеки опитен стрелец, които иска да подобри своя комплект и да намали размера на оборудването си, което носи в гората, ще открие, че BowSharp ще надмине очакванията му.

Производител: Лански - САЩ (Lansky - USA)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!


Авторски права © 2019 Магазин Солинген Бургас. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com