STORE_TELEPHONE_CUSTSERVICE
Количката Ви е празна.
КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

SHOP_NOW
КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

КОЗМЕТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

SHOP_NOW

Jaguar Solingen Germany PreStyle Ergo P 82660-P, Професионална фризьорска ножица Солинген, едностранно самонаточваща се и полирана до блясък, размер: 6''/ 15.5 см., Ягуар Солинген Германия PreStyle Ergo P 82660-P Продадено 
  • Модел: 82660-P
  • Произведено от: Jaguar - Solingen (Ягуар)


Професионална фризьорска ножица Солинген, едностранно самонаточваща се и полирана до блясък, размер: 6''/ 15.5 см., Ягуар Солинген Германия PreStyle Ergo P 82660-P

Производител: ЯГУАР СОЛИНГЕН ГЕРМАНИЯ(JAGUAR SOLINGEN GERMANY)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

През 1932 г. Курт Шмид основава фабрика за стоманени изделия в Солинген, град който е известен предимно с производството на прибори за хранене и ножове. Продуктите произведени от JAGUAR SOLINGEN са представени за първи път като марка за фризьорски ножици в края на шейсетте години на миналия век и за кратко време превръщат името на компанията в символ за качество.

Днес вече фабрика с международни успехи, специализирана в производството на фризьорски ножици.

ЯГУАР СОЛИНГЕН е пример за подражание, отлично качество на своите продукти, модерен и съвременен дизайн, постоянното усъвършенстване и напредък.

JAGUAR Solingen работи усилено за развитието и постоянното внедряване на най-новите технологии и иновации касаещо производството на фризьорски ножици. Jaguar СОЛИНГЕН предлага и професионален висок клас от четки и гребени за коса и професионални електрически уреди, машинки за подстригване, сешоари и преси за коса.

Развитието на Ягуар Солинген е стигнало до представянето на продуктите на фабриката в 80 страни по целия свят, като едно от най-големите постижения е стъпването на Японския пазар, пазар наситен традиционно със силни Японски производители.


Авторски права © 2019 Магазин Солинген Бургас. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com